Jag lever å mår bra...

fast det går en vecka mellan inläggen....

det är tio år mellan nedan bild och dagens läge...

he he he...

skillnaden? = nya glasögon, 10 kg, och
mycket livserfarenhet!... but still me!!!


Måndag morgon....



1/2 söndagen är borta...

Sov till kl 12.00 - vilket betyder att halva söndagen är borta....!!
Hmm.... ska plocka lite här hemma och hoppas att Shirin hinner tona mitt hår ikväll, sedan är det bara att kavla upp armarna och jobba en vecka till. Visst går veckorna snabbt nu...





Lord....


Något ni inte visste om mig!



If no one told you.....


Benjamin....

Ikväll ska jag se Benjamin Button's Otroliga liv på bio - "2tim 46 minuter" - det är risk för att jag somnar, brukar göra det på bio om filmen är för lång, får hoppas att "storyn" är tillräckligt spännande för att hålla mig vaken. Det är en tilltalande tanke att födas som gammal och sluta som ett spädbarn......får se om jag fortfarande tycker likadant efter filmen! - det måste ju finnas en mening med att det är som det är nu - och inte tvärtom??



Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.


Tack Shirin & Tommy

Tack ska Ni ha för min nya header . Idag ska jag försöka komma iväg och se Bejamin Button's Otroliga Liv (på bio) - för jag är då inte bjuden på ngn avskedsfest idag :))

Vilken överraskning!

.......ett blombud levererades till mig på kontoret idag och på kortet stod det:

ASKUNGEN!!  Tack för att du tagit hand om mig, du är världens bästa Mamma.
Älskar dig / Shirin

Jag blir alldeles tårögd......och varm i hjärtat!!



Folk läser tydligen, om än i liten skala....

Har idag fått höra att "någon" tittar in varje dag - hu, jag skäms, inte skrivit ngt här på väldigt länge.... och nu tänkte jag skriva ngt, men vet inte vad. I ugnen står falukorven med moset... 10 minuter kvar tills den är klar...Shirin ligger i soffan, och mår klart bättre än på länge, speciellt bättre än förra onsdagen, men den händelsen ska hon få berätta om alldeles själv. Hon jobbar på ett word doc, det tar tid att samla sina tankar efter en sådan händelse som hon råkade ut för, och jag får läsa eftersom styckena läggs till.

Det allra positiva är att Shirin väljer att komma "hem" när ngt vikitgt ska hända, hem och bo hos Mamma  - och det har varit underbart att ha henne här, vet inte om jag skulle tycka det om hon var här permanent, men som "periodare" = I love it!!

Shirin och jag har bott tätt ihop sedan hon var 8 - bara hon och jag - 2 mycket speciella personer, båda med skinn på näsan, fast det finns mycket kärlek, så har det också funnits mycket irritation. Vilken unge har varit på kollo 8 år i rad, hallå, we needed some space i några veckor!!

Hon är min stjärna å princessa!!

Nu är maten klar!

Ingen melodifestival's uttagning för mig!

.......Istället ska jag gå och se BOLT i 3D kl 21.10....älskar att gå på bio, men tyvärr har det inte blivit så ofta på sistone. Skulle också vilja se "Changeling" och "Benjamin Button" och Mammut - just nu är det rätt mycket att se på bio - varför jag valde just BOLT ikväll?, är nog för att Tommy, Shirin, Angelica och Jeanette såg den igår och gav den toppenbetyg.... dessutom är de andra filmerna lite längre (BB 2:47 t .ex.) och jag ska upp och klistra kuvert imorgon på jobbet. Ja jag vet att det är söndag, men jag ska sedan vara ledig halv och heldag för att vara med Shirre när hon opererarhalsmandlarna  på måndag!



 

Snygg, snyggare, snyggast?

Idag skulle Shirin och jag sätta etiketter på 3000 kuvert efter jobbet - efter en timme tröttnade vi och drog oss mot datorn (en MAC) och tog några riktigt roliga bilder..... tomorrow is another day! - och kuverten kommer garanterat ligga kvar där vi lämnade dom - och vi kan fortsätta imorgon......







Kolla näsan.....

Roligt hade vi som tusan - det var länge sedan jag skrattade så hjärtligt, finns ett par grymma på Shirre också, de dyker väl upp på hennes blogg snart.

Nu ska jag leta reda på en brun papperspåse att sätta över huvudet, så jag vågar gå ut imorgon! Vi fastnade nämnligen...

Ha det!

RSS 2.0