Jobb, jobb och mer jobb...

Ja så ser min vardag ut nu för tiden och mycket resande därtill - allt kommer i ofas då!! Idag sitter jag och knåpar på en rapport som måste vara klar om en månad och jag har precis börjat. Det är vackert väder ute (men inte så varmt när jag gick ut kl 10.00) - så jag kanske tar en paus och oljar in "trätrallen" på balkongen lite senare. När Shirin kommer hem ifrån jobbet har vi också planerat in en längre promenad i det vackra vädret, man vet ju aldrig vad det blir för väder imorgon fast dom lovat att det ska bli fint även imorgon.

Förra lördagen var jag och hämtade James aska - jag var genomförkyld, men gjorde det ändå fast jag mådde pyton, har haft ågren över att askan legat hos vetrinären i flera veckor medans jag varit på olika resor för jobbet. Asken med aska står på byrån här hemma - bara grovt grått damm kvar! :(  (jag har öppnat och tittat!) - men vi har massor med härliga minnen kvar. Jag saknar verkligen promenaderna med James, att träffa andra hundar och snacka med deras ägare osv. - mysa i soffan med James, och hitta honom nedanför min säng på fårfällen...........tittade in på blocket häromdagen och där fanns det en cavalier till salu, men jag bärgade mig och stängde ner sidan fort som attan!

I början på Juni kommer min son Yamin hem från Australien, har inte sett honom på 18 månader, annat än på web cam via msn. Det ska bli jätte kul att ses och kramas igen! Den 14:e Juni gifter han sig i Norge dessutom med Kiran. Yamin stannar bara till 20 Juli, då måste han tillbaka för att återuppta sina studier. Kiran följer efter senare på hösten.

Idag var jag på öppet hus på SATS - tänkte jag skulle börja träna för att se lite piggare ut till bröllopet, jag vet att det är lite sent påtänkt, det är ju bara 1 1/2 månad dit, men bättre sent än aldrig.

Nu är det slutsnackat för denna gång - ha en underbar helg!

RSS 2.0