Regniga dagar...

Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder! 

...och för den som inga kläder har, brukade regniga promenader sluta som på bilden nedan. James fick torkas av och sedan sitta på hallmattan ett litet tag "på tork" liksom..... Så här söt såg han ut då.



Så fort man tog av honom handduken, sprang han som ett jehu genom hela huset och ruskade sig själv från topp till tå, igen och igen.......


Kommentarer
Postat av: Nina

Himmel så söt du var......som en liten kärring ;-)

Kram Nina

2009-03-12 @ 08:34:07
Postat av: Bella

Hej vännen, hur mår du?

2009-03-12 @ 09:57:07
URL: http://www.metrobloggen.se/bellasblogg
Postat av: Carina Persson

Hej Anne!



Jag är ledsen över att läsa om er fina hund. Så söt han var. Jag läser att han gick bort den dagen min pappa skulle fyllt 63 år. Jag tänker på er. Att förlora ett djur är fruktansvärt.



Ja, visst är det bra att jag kommer tillbaks till min gamla blogg. Jag orkar inte hålla på med den nya för jag trivs inte med att skriva i den. Att jag inte har skrivit på Metro beror inte ett dugg på hennes anmälan utan mer på att hennes trakasserier triggas igång varje gång jag skriver något och jag har inte orkat. Jag har gjort allt för att få vara i fred från hennes elakheter med det blev bara värre och värre. När jag la ut bilder på barnen, hennes egna barnbarn, så fick jag sms att barnen är ovårdade och misskötta. La jag ut en sång till Peter så¨skrev hon att jag skulle ge fan i hennes son för han och jag har aldrig haft med varandra att göra, vilket är skrattretande då vi har tre barn. Hur vi har kunnat få det utan att ha med varandra att göra, det måste ju räknas som ett mirakel. Eller?



Jag kommer att börja skriva igen så fort jag orkar och hinner. Har ganska mycket med barnen nu och de kommer alltid först, även om de är ovårdade och misskötta ;-)



Hoppas allt är bra med dig.



Kram från



Carina

2009-03-12 @ 12:55:55
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: Jennie och Norah

Ante sa att han skulle nog få en "nytändning" om jag skulle bli blond :) Lite kul med förändringar,vilket jag tror att han också tycker.Men som sagt,han kanske tror han har kommit fel :)



Usch...JAG saknar James trots att jag inte har träffat honom på väldigt länge och väldigt få gånger.Jag kan bara tänka mig eran sorg.Han är SÅ fin!Lilla goose....

2009-03-12 @ 21:43:51
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0