Söndagen..fast det är tisdag idag :-D

Söndag morgon - vi ska till utställningen om Titanic, alla är taggade, fast alla inte sett filmen (Bea och Michaela).  Sent igårkväll hörde vi att Mami och Papi också skulle med - vi blev alla jätte glada - men imorse fick vi höra att dom bokat upp sig för tajt och inte skulle hinna - synd! Läste sedan på Papi's blogg att dom flyttade garderob bl a så Mami kan bli sambo med Papi = så gulligt <3 och ett fullgott skäl att INTE hänga med oss! Lycka i massor på ER!!..

Shirre mötte upp utanför Åhléns, alla tyckte att utställningen var jätte fin. Det är en utställning Ni inte ska missa! men efter att ha varit där måste Ni hyra filmen igen. Andra gången ser man mer utav filmen - funkar alltid - men när det gäller Titanic så är det inte alls kärlekssagan som kommer att vara i centrum - utan inredningen i hytterna, lampor, trappan ner till matsalen, ja så mycket mer än vad man såg till att börja med, när man såg filmen för första gången. Kapten Smith som bara var en film figur på duken, nu har man lite historia om honom och flera andra figurer som fanns med på båten. Tror jag ska köpa filmen på dvd ! ..kände mig berörd efter utställningen! och minns att flera namn nämndes i filemn som inte betydde något just då, men som nu gör det! Ska gå ner till den trevliga snubben i affären under Slussen och beställa filmen där...ngn som inte har en anknytning till den, och vill sälja.... så fort den kommer in ska han ringa!!




finns mer bilder men hittar det inte just nu! Hur som helst - besök utställningen och lägg ut dom extra kronorna att få höra vad som egentligen hände och framförallt höra om vilka fanns med = många svenskar var det på båten!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0