Slut på det fina vädret?

Nu är det slut på det fina vädret, i alla fall för denna omgång. Lågt hängande mörka moln så långt ögat når.... är vad jag ser från mitt vardagsrumsfönster denna morgon, och jätte kvavt är det också. Hoppas det inte börjar regna innan jag hunnit leverera hunden till Shirin, för att sedan "gå på" denna veckas "långpanna" kl 12.00.

Vet egentligen inte varför jag jobbar kvar "en" dag i veckan på restaurangen, annat än att jag gillar mina arbetskompisar, och stammisarna. Lönen kan man diskutera länge.......

Igår kom en utav mina "nya" arbetskompisar tillbaka ifrån semestern - jag hade tidigare bara träffat henne i ca 1 timme, innan hon skulle på semester - men redan då stämde personkemin oss emellan. Det här jobbet kommer att bli super bra!!  - kan man ha sådan tur?... tydligen! :)

Jag har trampat på på mitt nya jobb, gjort så gott jag kunnat, med 6 timmars introduktion - men igår så fick jag svar på en del som jag undrat över..... javisst får jag ha växter (har väntat med det, ingen annan har det nämnligen och ville vänta ifall det var någon som var allergisk - kan man vara allergisk mot gröna växter egentligen - det är ju dom som renar vår luft - det tänkte jag inte på.....vad dumt att jag väntat). Igår möblerade vi om i mitt rum också.... och nu ser det ut som jag tänkt mig under de tre veckorna jag gått där och hunnit fundera. Söndag ska jag ner i källaren och ta upp krukor - och sedan börja kånka växter varje morgon.... tills jag är nöjd. Har två fina ramar som är tomma - så ska leta reda på fina bilder på Shirin och Yamin som jag kan ställa på mitt skrivbord!!

Läste en artikel om hur man ser vad det är för sorts person som ockuperar ett skrivbord. Har man foton på sina barn - och dom är vända innåt så att den som jobbar vid skrivbordet kan se dom själv, då är man balanserad som person- uppblåsta typer har dom vända mot besöksstolen för att tala om "detta är vad jag åtsadkommit" - för dessa typer av människor ska det också helst vara foton på barn och hustru/make ombord på ett lyxigt segelfartyg... he he....= en nörd bakom skrivbordet med andra ord.

Näää.... nu hägrar duschen...och därefter en t-bane tripp med James, som nuförtiden inte är någon höjdare....för man får verkligen släpa honom genom spärren, hålla honom ifrån alla pelare (där han annars kissar), och dra honom både på och av t-banan, upp/ner för trapporna etc etc - när man väl kommit fram är man genomsvettig!!

Dagens :)))
Jag lever... och James mé

Dagens :(((
Hittar inte mitt paraply!

Kommentarer
Postat av: shiirii

puss mamsen.

2008-08-03 @ 23:31:49
URL: http://shiirii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0